24 feb 2021 - Servicii Secrete

Mesaje de Dragobete. Ce transmit SRI si alte autoritati romanilor, de Ziua Iubirii

Dragobetele e marcat si celebrat in diferite moduri. SRI si politistii romani au postat mesaje amuzante pe paginile de Facebook, spre deliciul internautilor, ale caror comentarii nu au intarziat sa apara.

Si-n dragoste sunt reguli! 24 Februarie- Iubeste Romaneste!

Publicata de pe

,,Daca-l iubesti...lasa-l sa plece", a comentat un internaut. ,,Se pare ca sarbatoriti Dragobetele in fiecare zi. Flirturi cu amenzi, ocheade de dupa ascunzisuri....", a scris o tanara. ,,Zi si noapte. Sa speram ca astazi nu dati declaratii de "dragoste" in scris", a comentat, cu speranta, un alt tanar. ,,Va rugam, sa ne asteptati mai la vedere!", a transmis un internaut.

#povestededragobete ?

Publicata de pe

,,De dimineata ai zis "Te iubesc" si partenerului/partenerei si agentului de la SRI care asculta. "Spune-i ca o iubesti sau ii spunem noi!" ", a comentat un internaut. ,,Stomacul e mai sus. Iar dati rateuri", a scris un altul. ,,Ce dragut, fluturi in colon!", a adaugat un alt utilizator. ,,Va iubesc ca ma ascultati, macar are cine sa ma asculte", a scris o femeie. ,,Fluturii in stomac sunt dovada de iubire. Dar sa fii si ascultata, aia dovada de dragoste", a mai comentat o internauta.

Legende care circula in ziua de #Dragobete, 24 februarie, ziua #indragostitilor: - in trafic circula cu pana la 50% mai...

Publicata de pe

Lucruri pe care le poti spune iubitei si politiei... Cum de m-ai ales tocmai pe mine? P.S. O zi pana la Dragobete - Iubeste Romaneste!

Publicata de pe

Sursa : www.mediafax.ro