29 mai 2021 - Servicii Secrete

FOTO/VIDEO Un om de afaceri a murit dupa ce masina sa a explodat intr-o parcare din Arad. UPDATE: SRI participa la ancheta

UPDATEVIDEO Momentul in care masina omului de afaceri din Arad a explodat

Au aparut primele imagini cu momentul in care masina omului de afaceri a explodat.

UPDATESRI participa la ancheta desfasurata de Politia Romana si, impreuna cu specialistii de la Institutul National de Criminalistica se realizeaza expertiza pirotehnica. Au fost prelevate probe care urmeaza a fi analizate in laborator pentru a se stabili ce tip de substante au fost folosite si au facilitat aprinderea. Primele cercetari demarate de SRI exclud ipoteza unui atentat terorist", se precizeaza intr-un scurt comunicat emis sambata de SRI.

CITESTE AICICine era Ioan Crisan, omul de afaceri care a murit dupa ce masina sa a explodat in Arad

ISU Arad anunta ca in jurul orei 7, incidentul a fost sesizat prin apel la 112. La fata locului s-au deplasat politistii si un echipaj al pompierilor care au constatat ca este vorba de un autoturism incendiat iar in interior se afla un barbat decedat.

In momentul sosiri echipajelor de interventie incendiul se manifesta cu violenta si generalizat. Incendiul a fost stins in aproximativ 20 de minute.

Conducerea Inspectoratului General al Politiei Romane a dispus deplasarea, de urgenta, la fata locului, a unor specialisti din cadrul Institutului National de Criminalistica, Directiei de Investigatii Criminale, Directiei de Combatere a Criminalitatii Organizate si Directiei Arme, Explozivi si Substante Periculoase, pentru a sprijini ancheta.

Echipa de specialisti este coordonata de adjunctul directorului Directiei de Investigatii Criminale, comisar-sef de politie Cristian Gheorghe.

Sursa : www.mediafax.ro