16 mai 2018 - Servicii Secrete

Daniel Dragomir, audiat in Comisia de Control a SRI

Daniel Dragomir este audiat, la ora transmiterii acestei ştiri, în Comisia de Control a SRI, fostul ofiţer al Serviciului Român de Informaţii precizând că temele principale de discuţie vor fi "culoarul media" şi "statul paralel".

"Am fost invitat de Comisia parlamentara de control a SRI pentru a continua audierile referitoare la statul paralel. Tema principala a audierii de astazi: culoarul media. Statului paralel ii este frica de lumina adevarata. Sa punem deci reflectoarele adevarului pe ei", a scris Daniel Dragomir pe Facebook cu cateva ore inainte sa inceapa audierea sa.

Daniel Dragomir a mai fost audiat in Comisia de Control a SRI si in 19 septembrie 2017, presedintele Claudiu Manda transmitand atunci ca fostul ofiter a indicat un fost presedinte al Camerei Deputatilor care a beneficiat de sprijinul SRI, prin intermediul ,,culoarelor media".

,,(Dragomir, n.r.) a spus de persoane din conducerea SRI care au folosit acele culoare media despre care a facut referire la televizor, dar spunea cum acele culoare media au fost folosite pentru a sprijini mediatic persoane politice, a dat exemplu, ne-a spus un nume. Asteptam la urmatoarea intalnire dovezile si probele", a spus atunci Manda.

Sursa : www.mediafax.ro