06 aug 2022 - Servicii Secrete

Azi, InSecuritate, de la ora 19.00, pe SMART TV, si de la ora 22.55, pe Aleph News. Invitat: Vadim Skibitsky, sef adjunct al serviciului de informatii militare al Ucrainei

Bogdan Nicolae şi invitatul său, generalul Vadim Skibitsky, şef adjunct al serviciului de informaţii militare al Ucrainei, discută despre evoluţia războiului, zonele în care se concentrează bătălia, pierderile umane şi logistice ale Rusiei îm acest conflict, grupul Wagner şi efectele implicării acestuia în conflict.

Care sunt pagubele suferite de armata rusa in acest razboi? De ce ataca rusii infrastructura civila? Ce arme vor mai fi aruncate in lupta de rusi? Cum le va raspunde Kievul? Cati ucraineni au fugit din calea razboiului? Ce implicatii are folosirea grupului Wagner in acest conflict? Ce se intampla in zonele cucerite de rusi? Cum pot riposta ucrainenii?

Daca vrei sa afli raspunsul la aceste intrebari, dar si alte informatii interesante, nu rata emisiunea InSecuritate, sambata, 6 august, de la ora 19.00, la SMART TV si de la ora 22.55, la ALEPH NEWS. Ca sa STII!

Sursa : www.mediafax.ro