08 iun 2021 - Poliţia Romana

Ofiter din IPJ Constanta, acuzat ca a lovit un barbat cu picioarele in cap. Victima a intrat in coma

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta au cerut marti arestarea preventiva a unui inculpat aflat in stare de retinere, in varsta de 26 de ani, din municipiul Constanta, pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala.

Inculpatul este ofiter de politie in cadrul IPJ Constanta.

Din probatoriu rezulta ca vineri politistul i-a aplicat unui barbat de 55 de ani lovituri cu piciorul, la nivel capului.

,,In urma loviturilor, victima are nevoie de 100 de zile de ingrijiri medicale, in cazul supravietuirii (prognostic rezervat), viata i-a fost pusa in primejdie prin hemoragie meningo-cerebrala, necesitand ingrijiri medicale in conditii de terapie intensiva (coma, stop cardio-respirator resuscitat); tinand cont de topografia leziunilor traumatice si de gravitatea lor, cel mai probabil mecanismul de producere a fost lovire cu piciorul la nivelul fetei si mentonului cu hiperextensia capului", se arata intr-un comunicat al Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta.

Conform acestuia, inculpatul si victima frecventau acelasi bar, iar agresiunea s-a produs in apropierea acestuia. Motivatia agresiunii nu a fost stabilita pana acum.

Sursa : www.mediafax.ro