27 aug 2020 - Poliţia Romana

Mesaj viral al MAI, cu Leo Messi, taxat de internauti: Ne mai explicati si noua cum e cu interlopii?

,,Multumim pentru intelegere, Leo Messi! Pentru toti cei care ne-ati intrebat daca Lionel Messi s-a transferat la noi, va informam ca in acest moment in MAI nu sunt in desfasurare concursuri de angajare din sursa externa.

Daca alte cluburi isi doresc transferul fotbalistului argentinian, va informam ca acesta nu poate semna decat dupa cele 14 zile de carantina", anunta MAI.

Reprezentantii MAI scriu incorect ,,regiunea Cataluna" in de ,,Regiunea Catalonia", care este pe lista tarilor/zonelor pentru care se impune aceasta masura, ,,iar Leo va trebui sa se conformeze".

Gluma celor de la MAI a fost taxata rapid de internauti. Peste 700 de mesaje au fost postate in mai putin de doua ore, cei mai multi internauti spunand ca nu era momentul pentru astfel de postari.

,,Nmai explicati si noua cum este cu interlopii? Ne scapati de ei? Sau noi ramanem prostii care platim taxe, peste taxe, si observam cum ramaneti totusi prietenii ultimilor scursuri?", scrie un internut.

,,MAI face misto de noi???? WOW!!!! In ce tara traim?!?!?", intreaba altul.

Postarea vine in contextul in care secretarul de stat din MAI, chestorul Bogdan Despescu, a spus joi, referitor la faptul ca sefi din Politia Romana s-au intalnit cu membrii clanului Duduianu, ca nu a fost ,,negociata siguranta cetatenilor si nici aplicarea legii", ci s-a urmarit ,,prevenirea unor incidente violente".

 

Sursa : www.mediafax.ro