01 sep 2021 - Poliţia Romana

MAI scoate la concurs posturi in scolile postliceale. Cate locuri sunt disponibile

Sesiunea de admitere in scolile postilceale este organizata in perioada 2 septembrie - 3 noiembrie 2021.

Sunt posturi scoase la concurs in Scoala de Agenti de Politie ,,Vasile Lascar" - Campina, Scoala de Agenti de Politie ,,Septimiu Muresan" - Cluj-Napoca, Scoala de Pregatire a Agentilor Politiei de Frontiera ,,Avram Iancu" - Oradea, Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica" - Dragasani, Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi ,,Petru Rares" - Falticeni, Scoala de Subofiteri de Pompieri si Protectie Civila ,,Pavel Zaganescu" - Boldesti.

Sunt 1.592 de posturi pentru agenti de politie, 225 pentru agenti de politie de frontiera, 551 de locuri pentru subofiteri de jandarmi, 275 pentru subofiteri de pompieri si protectie civila si 25 de locuri pentru specializarea maistru militar auto.

Potrivit MAI, cererile tip de inscriere se transmit exclusiv in format electronic, la adresa de e-mail a unitatii de recrutare, in perioada 2-14 septembrie 2021, inclusiv in zilele de sambata si duminica. Unitatile de recrutare vor posta pe site-ul oficial adresa de e-mail la care se vor transmite aceste cereri.

Candidatii se pot inscrie la o singura scoala postliceala.

Sesiunea de admitere cuprinde mai multe etape. Dupa incheierea perioadei de recrutare, sunt planificate evaluarea psihologica a candidatilor, proba de evaluare a performantei fizice, sustinerea probei de evaluare a cunostintelor, iar la final, examinarea medicala a candidatilor ramasi in concurs dupa parcurgerea tuturor etapelor.

Rezultatele finale ale admiterii se afiseaza la sediul unitatilor de invatamant si se posteaza pe site-ul oficial al acestora, pana la data de 3 noiembrie 2021.

Sursa : www.mediafax.ro