25 mai 2021 - Poliţia Romana

MAI isi deschide centrele de vaccinare anti-COVID-19 pentru toata populatia

Incepand de miercuri in centrele de vaccinare anti-COVID-19 deschise in unitatile medicale ale ministerului, pe langa angajatii MAI, se va putea vaccina orice persoana cu varsta de peste 18 ani, in limita dozelor de vaccin disponibile.

Cei interesati se pot prezenta, fara programare, la oricare din cele 11 centre de vaccinare ale MAI in intervalul orar 8:00 - 16:00, avand asupra lor actul de identitate.

Pentru cele 11 centre de vaccinare sunt alocate cate 60 de doze de vaccin Pfizer. In situatia in care dupa vaccinarea angajatilor MAI programati pentru ziua respectiva, numarul de persoane care doresc sa se vaccineze va fi mai mare decat numarul de doze disponibile, acestea vor fi indrumate sa revina in ziua urmatoare.

Centrele de vaccinare sunt in toate regiunile tarii.

,,Patru dintre cele 11 centre de vaccinare functioneaza in Bucuresti si jud. Bihor (Spitalul de Urgenta "Prof. Dr. Dimitrie Gerota", Centrul Medical de Diagnostic si Tratamentu Ambulatoriu "Dr Nicolae Kretuzlescu", Spitalul Clinic "Avram Iancu" din Oradea, Centrul Medical de Diagnostic si Tratament Ambulatoriu din Oradea), un centru de vaccinare este amenajat in Centrul Medical de Diagnostic si Tratament Ambulatoriu Ploiesti, iar celelalte in Centrele Medicale Judetene ale MAI din Hunedoara, Timis, Constanta, Tulcea, Galati, Neamt", transmit reprezentantii MAI.

Sursa : www.mediafax.ro