27 aug 2019 - Poliţia Romana

Cumpanasu spune ca este pazit de jandarmi: Am solicitat MAI asigurarea protectiei mele si a familiei

Alexandru Cumpănaşu spune că a cerut Ministerului de Interne protecţie deoarece, potrivit unchiului Alexandrei, „clanurile mafiote” îl ameninţă pe el şi pe familia sa, iar în urma discuţiilor cu conducerea MAI, jandarmii îi vor asigura paza.

,,Am solicitat MAI asigurarea protectiei mele si a familiei in aceasta perioada. Lupta cu clanurile mafiote din stat si din afara lui i-a facut pe unii s-o ia razna si sa ma ameninte pe mine si familia mea cu moartea dar si alte forme de amenintare. Am urmat calea legala si am informat Parchetul General si MAI. Care au dispus masurile pe care le-au considerat necesar in functie de informatiile predate dar si cele pe care acestia le detin", a scris Alexandru Cumpanasu pe Facebook.

Potrivit unchiului Alexandrei, initial s-a discutat ca agenti ai Politiei Romane sa ii asigure protectia insa ,,nu mai are incredere in institutie".

,,Motiv pt care s-a recurs la jandarmerie. (...) Nu este placut sa te uiti peste umar insa batalia cu clanurile mafiote nu este o batalie cu o manastire de maici", mai spune Cumpanasu.

Sursa : www.mediafax.ro