01 iun 2021 - Poliţia Romana

Ciolacu, despre atentatul de la Arad: ,,Bode sa conduca MAI sau sa plece acasa"

Marcel Ciolacu a comentat, marti, la Romania TV, modul in care s-a implicat Lucian Bode, ministrul de Interne, in ancheta de la Arad.

,,S-a creat un precedent. In Romania nu s-au mai intamplat astfel de lucruri. Eu, cel putin, nu imi aduc aminte de astfel de lucruri. Este clar ca acolo vorbim de crima organizata, nu de o simpla ancheta (...). Domnul ministru de la Interne - s-au mai intamplat niste evenimente in perioada de cand este la Interne - ar fi cazul sa inceapa sa conduca acel minister si sa isi faca datoria. Daca poate. Daca nu poate, sa plece acasa. Nu te joci. (...) Pe timp de pace, Ministerul de Interne e cel mai important", a spus Marcel Ciolacu.

Presedintele PSD crede ca Bode ar face bine sa isifaca datori la MAI si sa nu mai faca reclama la vaccinare.

,,L-am vazut la televizor (pe Lucian Bode - n.r.), facea reclama la vaccinare. Noi va platim sa guvernati tara, sa va faceti datoria de demnitari. E jenant, parca sunt niste staruri rock", a mai spus Ciolacu.

Ioan Crisan, patronul unei firme piscicole din Arad, a murit in dimineatade 29 mai, in , in timp ce facea manevre de iesire dintr-o parcare a unui supermarket din Arad. Ipoteza luata in calcul de anchetatori este asasinat cu bomba.

CITESTE AICI: Lucian Bode, primele declaratii despre posibilul asasinat de la Arad

Sursa : www.mediafax.ro