04 apr 2021 - Poliţia Romana

Cinci fete, date disparute dintr-un centru de plasament. Precizarile IPJ Botosani

Cinci fete cu vârste cuprinse între 13 şi 17 ani au fost date dispărute de reprezentanţii unui centru de plasament din oraşul Dorohoi, judeţul Botoşani.

Politistii din Botosani au fost sesizati duminica de catre reprezentantii unui centru de plasament din Dorohoi cu privire la faptul ca cinci fete au parasit centrul sambata, cu invoire pentru cateva ore, si nu au revenit.

IPJ Botosani precizeaza ca minorele au avut plecari repetate din centrul de plasament si in trecut, fiind gasite de fiecare data fie in Dorohoi, fie in Botosani.

Fetele au varste cuprinse intre 13 si 17 ani:

Cobzariu Florentina, de 16 ani. Semnalmente: 1,60 inaltime, ochi caprui, par castaniu, aproximativ 56 de kiligrame. Vestimentatie la momentul plecarii: geaca neagra, blugi de culoare albastra, incaltaminte inchisa la culoare.

Pandel Ana-Maria, de 15 ani. Semnalmente: 1, 70 inaltime, ochi negri, ten masliniu, fata ovala, par brunet cret, aproximativ 56 de kilograme. Vestimentatie la momentul plecarii: Geaca, pantaloni din imitatie de piele, incaltaminte, toate de culoare neagra.

Viciriuc Ionela, de 17 ani. Semnalmente: 1,64 inaltime, ochi albastri, par saten, 57 de kilograme. Vestimentatie : geaca din material de tip blue-jeans, de culoare albastra cu bej, pantaloni de culoare albastra, incaltaminte inchisa la culoare.

Viciriuc Florentina, de 16 ani.Semnalmente: 1, 60 inaltime, ochi caprui, par saten, 70 de kilograme. Vestimentatie: geaca de culoare neagra avand model cu dungi gri, blugi de culoare neagra, incaltaminte roz.

Ungureanu Denisa, de 13 ani. Semnalmente: 1, 58 inaltime, ochi caprui, 48 de kilograme, par brunet. Vestimentatie: Hanorac de culoare neagra, pantaloni de culoare verde inchis, incaltaminte de culoare alb cu rosu.

Cei care detin informatii cu privire la cele cinci minore sunt rugai sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie sau sa apeleze 112.

Sursa : www.mediafax.ro