09 oct 2020 - Poliţia Romana

Ceremonial de comemorare a victimelor Holocaustului, vineri, in Capitala. Brigada Rutiera inchide doua strazi din oras. Ce parcari se inchid incepand de joi seara

Potrivit Politiei, vineri, intre orele 10.00 - 12.00, Institutul National pentru Studierea Holocaustului din Romania ,,Elie Wiesel", va organiza un ceremonial de comemorare a victimelor Holocaustului la Ansamblul Monumental ,,Memorialul Victimelor Holocaustului", situat la intersectia Str. Brezoianu cu Str. Lipscani, ocazie cu care se vor depune coroane de flori si se vor rosti alocutiuni.

Pe timpul desfasurarii evenimentului, intre orele 08.30 - 12.30, traficul rutier si pietonal se va restrictiona pe strada Anghel Saligny, perimetrul cuprins intre Splaiul Independentei si Lipscani, si pe strada Liscani, intre strazile Ion Brezoianu si Anghel Saligny.

Totodata, incepand de joi, de la ora 20.00 si pana la incheierea evenimentului vor fi inchise parcarile din fata Monumentului ,,Memorialul Victimelor Holocaustului, din fata unitatii de pompieri, de pe strada Lipscani, tronsonul cuprins intre Brezoianu si Anghel Saligny, de pe strada Anghel Saligny, pe tronsonul cuprins intre Splaiul Independentei si Lipscani, si de pe Splaiul Independentei intre Mihai Voda si Elie Radu.

Sursa : www.mediafax.ro