01 iun 2018 - Poliţia Romana

Ce a patit un "smecher" care a sicanat in trafic o masina MAI care transporta o bomba activa. Politistii l-au identificat deja

O maşină a Ministerul Afacerilor Interne, care se afla în misiune şi transporta o bombă, a fost şicanată în trafic de un şofer deranjat de viteza de deplasare a angajaţilor ISU.

Un autoturism inregistrat cu numere MAI, apartinand ISU, a fost sicanat in trafic de catre soferul unui Volkswagen, pe raza localitatii Popricani, judetul Iasi. Soferul a claxonat insistent ca sa intre in depasire, dar dupa ce echipajul ISU a dat semnal dreapta si l-a lasat sa treaca, individul a franat brusc, de mai multe ori, in fata autospecialei. O tragedie de proportii se putea oricand produce. Pentru ca masina MAI transporta o bomba activa care urma sa fie distrusa.

Dupa ce i-a sicanat in trafic, individul din Volkswagen s-a oprit din senin in fata autospecialei ISU si s-a aratat foarte deranjat ca se deplasa "prea incet", in conditiile in care circula cu viteza legala. Soferul inconstient a fost identificat si va da explicatii politistilor. "A fost depusa o sesizare la politie, despre faptul ca un autoturism MAI a fost sicanat in trafic. Se fac verificari pentru stabilirea intregii stari de fapt", a declarat Anca Vijiac, purtator de cuvant al IPJ Iasi. Echipa pirotehnica se intorcea de la o misiune de asanare si transporta o bomba aruncator de calibrul 82 mm, mai scrie .

Sursa : www.gandul.info