14 sep 2019 - Poliţia Romana

Cazul Caracal. Gheorghe Dinca a fost transferat in Arestul IPJ Olt, pentru a participa la reconstituirea presupuselor crime

Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal care a mărturisit că le-a omorât pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, a părăsit Arestul Central, fiind dus în Arestul Poliţiei Olt, pentru a participa, de luni, la reconstituirea faptelor, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Surse judiciare au declarat, sambata, pentru MEDIAFAX, ca Gheorghe Dinca a fost dus din Arestul Central in Arestul Politiei Olt, unde, luni si marti va participa la reconstituirea faptelor pe care a marturisit ca le-a comis.

Procurorii vor face, luni si marti, la Caracal, reconstituirea presupuselor crime pe care Gheorghe Dinca a marturisit ca le-a comis, a anuntat, vineri, Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu.

Acesta a afirmat ca nu stie daca procurorii vor include in reconstituire si experimentul judiciar cerut de familie, respectiv simularea arderii in aceleasi conditii, cu aceleasi materiale, in acelasi loc, in butoiul unde Gheorghe Dinca a spus ca a ars trupurile celor doua fete.

Alexandra Macesanu (15 ani) si Luiza Melencu (18 ani) sunt cele doua fete care au disparut dupa ce au fost luate la ocazie de Gheorghe Dinca. Acesta a marturisit ca le-a omorat pe cele doua copile, apoi le-a ars trupurile in butoiul din curte.

Sursa : www.mediafax.ro