03 sep 2019 - Poliţia Romana

Cazul Caracal: Fostul adjunct din IPJ Olt, care a apelat la patronul unei firme de paza in noaptea disparitiei Alexandrei, la sediul Politiei Romane din Capitala

Fostul adjunct din IPJ Olt, Nicolae Alexe, s-a prezentat, marţi, la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) din Capitală, fără a da vreo explicaţie jurnaliştilor prezenţi cu referire la motivul prezenţei sale acolo.

Pana la momentul transmiterii stirii, reprezentantii Politiei nu au comunicat oficial motivul prezentei lui Nicolae Alexe la sediul IGPR.

Pe 7 august, fostul adjunct din IPJ Olt, Nicolae Alexe, a fost audiat timp de aproape 6 ore la Sectia de investigare a infractiunilor din justitie (SIIJ), in dosarul pentru abuz in serviciu, deschis de procurorii structurii in cazul crimelor din Caracal.

Fostul adjunct al IPJ Olt este cel care a apelat la Remus Radoi, patronul unei firme de paza, in noaptea in care era cautata Alexandra Macesanu, pentru a-i cere informatii cu privire la o masina. Remus Radoi spune ca, din punctul sau de vedere, Politia nu a gresit cerandu-i ajutorul, ba mai mult, trebuia sa solicite sprijin din mai multe parti.

Procurorii Sectiei pentru anchetarea magistratilor au inceput urmarirea penala in rem, faptele cercetate fiind abuz in serviciu in cazul de la Caracal, privind modul cum oamenii legii au instrumentat dosarul.

Anchetatorii au efectuat audieri si au ridicat documente de la politie, parchet si instanta.

Sursa : www.mediafax.ro