07 sep 2020 - Poliţia Romana

Brigada Rutiera anunta restrictii de circulatie in zona intersectiei Bd. I. Maniu - Bd. Vasile Milea. Cand vor intra in vigoare

In zona intersectiei Bd. Iuliu Maniu/Bd. Vasile Milea, incepand cu data de 8 septembrie, se vor institui restrictii de circulatie, in etape, generate de inlocuirea retelei publice de apa potabila in Bucuresti, anunta Brigada Rutiera.

"In vederea inlocuirii retelei publice de apa potabila in Bucuresti, in zona intersectiei Bd. Iuliu Maniu/Bd. Vasile Milea, incepand cu data de 8 septembrie, se vor institui restrictii de circulatie, in etape", anunta Brigada Rutiera.

Astfel, in primele doua etape, pe Bd. Iuliu Maniu (sensul de intrare in Mun. Bucuresti) vor fi asigurate 3 benzi de circulatie. In cea de-a treia etapa se vor asigura 2 benzi de circulatie, restrictia urmand a se impune pe benzile 2 si 3, inainte de intersectia cu Bd. Vasile Milea, iar in ultima etapa restrictia temporara va fi pozitionata in intersectie, de cealalta parte a liniei de tramvai, sensul de deplasare catre Piata Leu, cu asigurarea a doua benzi de circulatie.

,,Lucrarea se va executa in intervalele orare 09.00-15.00, respectiv 22.00-06.00, in afara acestora executantul urmand a ridica restrictiile prin asigurarea santierului. Brigada Rutiera solicita conducatorilor de autovehicule sa circule cu prudenta, sa respecte semnificatia indicatoarelor rutiere montate temporar in zona, precum si semnalele politistilor rutieri. Pietonii au obligatia sa circule numai pe trotuare, sa traverseze strada prin locurile special amenajate si semnalizate sau la culoarea verde a semaforului electric, dupa o temeinica asigurare si sa nu stationeze pe partea carosabila", conchide Brigada Rutiera.

Sursa : www.mediafax.ro