14 iul 2022 - Poliţia Romana

Bode este nemultumit. Ancheta MAI la Constanta, in cazul furtului mitralierei din unitatea militara din Mamaia Sat

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a trimis o echipă mixtă de la IGPR şi de la Jandarmeria Română la Constanţa, pentru că a fost nemulţumit de modul în care s-a desfăşurat ancheta după furtul pistolului mitralieră şi a muniţiei de la unitatea militară din Mamaia Sat, în luna martie.

,,Imaginile nu arata deloc bine. Am trimis o echipa mixta atat de la IGPR, cat si de la Inspectoratul General al Jandarmeriei Romane, pentru ca acolo au fost si politisti, dar si jandarmi, sa realizeze o ancheta. Sunt acolo de ieri (miercuri - n.r.). I-am rugat sa verifice cum au planificat aceasta actiune, cum au organizat aceasta actiune si, mai mult, cum au condus aceasta misiune. Imediat ce vom avea rezultatul anchetei vom lua masuri, daca se impune sa luam masuri, daca misiunea nu a fost organizata corespunzator", spune, joi, ministrul de Interne, Lucian Bode.

Bode spune ca nu are informatii despre cati politisti si jandarmi au fost alocati acestei misiuni.

,,Cum a aratat, a aratat rau pentru ei. Vom vedea daca a fost subdimensionata echipa de acolo", incheie Bode.

Pistolul mitraliera si munitia furate in 19 martie de la o unitate militara din Mamaia Sat au fost gasite in data de 5 iulie, foarte aproape de unitatea de unde au fost furate.

Ancheta in acest caz continua.

Sursa : www.mediafax.ro