15 iun 2021 - Poliţia Romana

Bode,despre cazul Arad: ,,Structurile MAI sunt in contact cu parteneri externi pentru portofoliu de autori"

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a transmis, marţi, că toate structurile care lucrează la cazul asasinatului de la Arad, în care a murit omul de afaceri Ioan Crişan, sunt în contact cu partenerii externi pe strângerea de date legate de cazuistică, în privinţa unui portofoliu de posibili autori.

Bode a spus ca Parchetul General coordoneaza ancheta de la Arad, iar structurile MAI sunt in contact cu partenerii externi pe strangerea de date legate de cazuistica, legat de un portofoliu de posibili autori.

,,Vreau sa stiti ca am implicat, sub coordonarea inspectorului general al IGPR, domnul chestor Benone Matei, toate structurile MAI pentru a livra tot ceea ce procurorul de caz solicita vizavi de cazul de la Arad", a spus Lucian Bode.

Acesta a precizat ca nu poate divulga date despre ancheta de la Arad, nici macar daca a fost identificat explozibilul folosit, dar a precizat ca cercetarile in cazul acestui atentat continua.

Ioan Crisan, patronul unei firme piscicole din Arad, a murit in dimineata de 29 mai, in explozia masinii sale, in timp ce facea manevre de iesire dintr-o parcare a unui supermarket din Arad. Ipoteza luata in calcul de anchetatori este asasinat cu bomba.

Sursa : www.mediafax.ro