04 sep 2019 - Poliţia Romana

Audieri in cazul Caracal. Fostul adjunct din IPJ Olt s-a prezentat din nou la sediul Politiei Romane

Fostul adjunct din IPJ Olt, Nicolae Alexe, s-a prezentat, miercuri, la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) din Capitală, fără a da declaraţii jurnaliştilor. Alexe este chemat pentru a doua oară pentru audieri în faţa Consiliului de Disciplină.

Surse din cadrul Politiei au declarat pentru MEDIAFAX ca in cazul lui Nicolae Alexe s-a incheiat cercetarea disciplinara, acesta fiind chemat pentru a doua oara in fata Consiliului de Disciplina pentru audiere.

Nicolae Alexe a fost si marti la IGPR.

Pe 7 august, fostul adjunct din IPJ Olt, Nicolae Alexe, a fost audiat timp de aproape 6 ore la Sectia de investigare a infractiunilor din justitie (SIIJ), in dosarul pentru abuz in serviciu, deschis de procurorii structurii in cazul crimelor din Caracal.

Fostul adjunct al IPJ Olt este cel care a apelat la Remus Radoi, patronul unei firme de paza, in noaptea in care era cautata Alexandra Macesanu, pentru a-i cere informatii cu privire la o masina. Remus Radoi spune ca, din punctul sau de vedere, Politia nu a gresit cerandu-i ajutorul, ba mai mult, trebuia sa solicite sprijin din mai multe parti.

Procurorii Sectiei pentru anchetarea magistratilor au inceput urmarirea penala in rem, faptele cercetate fiind abuz in serviciu in cazul de la Caracal, privind modul cum oamenii legii au instrumentat dosarul. Anchetatorii au efectuat audieri si au ridicat documente de la politie, parchet si instanta.

Sursa : www.mediafax.ro