03 iul 2018 - Poliţia Romana

Ancheta interna la IPJ Teleorman, dupa ce un tanar s-a pozat band bere in autospeciala Politiei

Conducerea Inspectoratului de Poliţie al judeţului Teleorman a deschis o anchetă internă, după ce un tânăr s-a pozat bând bere la volanul unei autospeciale de Poliţie, iar imaginile au apărut pe Facebook, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Imagini cu un tanar care bea bere dintr-un pahar in timp ce se afla la volanul unei autospeciale de Politie au aparut pe Facebook, iar conducerea IPJ Teleorman a deschis o ancheta, stabilind, deocamdata, ca fotografiile au fost realizate in localitatea Branceni, in fata unei societati comerciale.

"Avand in vedere imaginile aparute in spatiul public, in care un barbat apare intr-o autospeciala de politie, conducerea IPJ Teleorman a demarat verificari interne, pentru a se stabili imprejurarile in care s-au realizat fotografiile. In faza preliminara a acestor verificari, s-a stabilit ca fotografiile au fost facute in autospeciala, in localitatea Branceni, in fata unei societati comerciale, unde seful de post dintr-o comuna alaturata, Storobaneasa, efectua anumite verificari", a declarat, marti, corespondentului MEDIAFAX, Teodora Dragole, purtatorul de cuvant al Politiei Teleorman.

Sursa citata a mai spus ca incidentul s-a produs deoarece politistul a plecat de langa autospeciala, aceasta fiind lasata nesupravegheata, insa cheile si documentele erau asupra omului legii.

Dragole a precizat ca s-a dispus cercetarea disciplinara il vizeaza pe politistul care a lasat autospeciala nesupravegheata.

Sursa : www.mediafax.ro