12 sep 2019 - Penitenciare

PETRECERE in fata Penitenciarului Rahova: Artificii si manele la eliberarea unui membru al clanului Duduianu/ VIDEO

Zeci de persoane l-au aşteptat cu manele, artificii şi şampanie pe Florin Mototolea, zis Emi Pian, membru al clanului Duduianu, la ieşirea din Penitenciarul Rahova. „Rana m-a întărit mai rău decât eram vreodată.Caracterul e mai puternic şi poftă de viaţă”, a spus Emi Pian, la ieşirea din închisoare.

Iesirea din inchisoare a lui Edi Pian, unul dintre membrii clanului Duduianu, a fost transmisa in direct pe Youtube, din fata Penitenciarului Rahova.

,,Hai, Emi", strigau cei care il asteptau, unii dintre ei avand chiar statie de amplificare a sunetului.

La un moment dat, Florin Mototolea, zis Emi Pian, a iesit pe portile inchisorii, in aplauzele celor prezenti, s-a imbratisat cu cei mai apropiati, apoi a pornit muzica si s-au aprins artificiile.

Dupa ce au schimbat impresii, multimea de oameni in frunte cu Emi Pian a plecat pe jos, iar la un moment dat s-au asezat la o masa, unde a continuat petrecerea.

,,E acasa definitiv, nu vacanta, nu pe 24 de ore, nu altceva... (...) A venit regele acasa, acum sa va vad cum stati", au spus cei prezenti.

Emi Pian le-a transmis cunoscutilor ca s-a intors mai puternic din inchisoare.

,,Rana m-a intarit mai rau decat eram vreodata. Nu cu altceva. Caracterul mai puternic si pofta de viata pana la 100 de ani", a spus Emi Pian.

Surse din cadrul Penitenciarului Rahova au confirmat, pentru MEDIAFAX, petrecerea care a avut loc in fata inchisorii la eliberarea din inchisoare a lui Florin Mototolea.

Sursa : www.mediafax.ro