14 sep 2018 - Penitenciare

O ancheta a fost deschisa la Penitenciarul Gaesti, dupa ce un detinut a fost gasit mort

Un deţinut în vârstă de 51 de ani, închis la Penitenciarul Găeşti pentru furt, a fost găsit mort, vineri, la apelul de dimineaţă, poliţiştii din Dâmboviţa deschizând un dosar penal pentru a verifica de ce a murit bărbatul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtatorul de cuvant al Penitenciarului din Gaesti, agent sef principal Florin Ispas, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca la apelul de dimineata, cand se da desteptarea detinutilor, angajatii inchisorii au descoperit ca un barbat de 51 de ani, inchis pentru furt calificat, a murit. Acesta statea in camera cu inca 9 persoane.

"Persoana a fost gasita decedata. A fost anuntata imediat ambulanta insa nu s-a mai putut face nimic, a fost informata si politia. Trupul este acum la medicina legala pentru a fi stabilite cauzele decesului. Nu prezenta urme de violenta", a declarat Ispas.

Florin Ispas a mai precizat ca barbatul, care era condamnat la sase ani si sase luni de inchisoare, era in evidente cu hipertensiune. Barbatul era din Bacau si era recidivist.

Reprezentantii Politiei Dambovita au declarat, pentru MEDIAFAX, ca politistii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa.

Sursa : www.mediafax.ro