15 iul 2021 - Penitenciare

Liviu Dragnea, amenintat cu violul in penitenciar

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, a fost ameninţat cu violul în penitenciar, unde ispăşeşte pedeapsa de 3 ani şi 6 luni dată în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Informaţia a fost confirmată, joi, de avocatul său, Flavia Teodosiu.

Flavia Teodosiu a fost intrebata daca este real ca Liviu Dragnea a fost amenintat cu violul in penitenciar, iar ea a explicat situatia.

,,Este o plangere penala daca este. Este un aspect care este nepublic, nu am ce sa va spun eu in plus. Ideea este urmatoarea: ce a subliniat bunul meu prieten si coleg domnul Liviu Popescu este faptul ca la data la care dansul a fost incarcerat, respectiv domnul Dragnea, a existat o pozitie absolut inadmisibila, a presedintelui sindicatului din penitenciar, prin care, practic, si indirect, dar in realitate in mod direct, il ameninta pe domnul Dragnea ca daca ajunge in penitenciar urmeaza sa fie... verificat. Eu nu ma pot exprima la modul in care dansul a inteles sa scrie... acest presedinte al sindicatului. Mi s-a parut si mie si la data respectiva, mi se pare si acum abominabila o asemenea modalitate de exprimare a unui om, care, ce sa vezi, are cu totul si cu totul alte obligatii in raport de ceea ce a scris", a explicat avocatul.

Flavia Teodosiu a mai spus ca in prezent acest moment trebuie depasit, ,,intrucat ne aflam intr-o cu totul alta faza", cea in care Liviu Dragnea incearca sa fie eliberat.

Sursa : www.mediafax.ro