26 ian 2021 - Penitenciare

Bataie intre mai multi detinuti in Penitenciarul Galati. Un barbat a ajuns la spital, pentru un consult de specialitate

Scandalul a avut loc marti in curtea penitenciarului galatean, in locul de plimbare al detinutilor. Batausii au fost despartiti de gardieni si, deoarece aveau leziuni, au fost dusi la medicul inchisorii.

,,In jurul orei 12:00, in curtea de plimbare a Penitenciarului Galati, a avut loc o altercatie spontana intre 5 detinuti. Personalul operativ specializat a intervenit de indata pentru aplanarea conflictului. Fata de detinutii agresori implicati in incident, s-a luat masura separarii de restul persoanelor custodiate. Acestia au fost prezentati la cabinetul medical al unitatii, fara recomandare ulterioara de investigatii sau ingrijiri spitalicesti. Cel de-al cincilea detinut a fost prezentat la o unitate spitalicesca din reteaua sanitara publica, pentru un consult de specialitate", au anuntat reprezentantii Penitenciarului Galati prin intermediul unui comunicat de presa.

In inchisoare a fost declansata o ancheta. De asemenea, conducerea institutiei a sesizat organele judiciare si a informat judecatorul de supraveghere a privarii de libertate.

Sursa : www.mediafax.ro