11 mar 2019 - Ministerul de Justiţie

Ministrul Justitiei, evaluat de PSD. Vicepresedinte, despre Tudorel Toader: Un profesionist care stie cu ce se mananca Justitia

Vicepreşedintele PSD Marian Oprişan a declarat, luni, că Tudorel Toader este un profesionist care ”ştie cu ce se mănâncă Justiţia”, afirmând că acesta are o singură restanţă, OUG care modifică legile Justiţiei, dar că ”se lucrează la ea”.

"Tudorel Toader e un profesionist. Stie drept foarte bine, e profesor universitar, a aratat ca stie cu ce se mananca Justitia. Daca e nevoie de mai multa determinare, doamna prim-ministru trebuie sa faca o analiza. Exista o singura restanta si eu cred ca se lucreaza la ea. Este vorba de punerea in vigoare a articolelor declarate neconstitutionale de Curtea Constitutionala", a declarat Marian Oprisan.

Liderii PSD se reunesc luni, la Palatul Parlamentului, in sedinta a Biroului Permanent National. Una dintre temele abordate va fi situatia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, afirmand ca este "un subiect delicat".

"Cred ca trebuie sa discutam subiectul asta, ca e delicat. Luni sper sa ne vedem. Luni avem Birou Permanent National la ora 12,00", a afirmat sambata, la Slobozia, Liviu Dragnea.

El a mai spus ca vrea coerenta si asumare de responsabilitate in privinta adoptarii ordonantelor pentru modificarea legilor Justitiei

"Eu nu cer o ordonanta anume, vreau doar coerenta si asumare de responsabilitate, intr-un fel sau altul. Deci vreau ca in maxim doua saptamani de zile sa inchidem discutiile despre aceste subiecte - se dau sau nu se dau, dar lumea sa stie", a mai spus Dragnea.

Sursa : www.mediafax.ro