10 ian 2019 - Ministerul de Justiţie

Carmen Dan spune ca asteapta punct de vedere de la Ministerul Justitiei pentru declasificarea documentelor privind protestul din 10 august

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a spus miercuri seară că documentele ce vizează protestul din 10 august sunt în curs de declasificare parţială, însă este aşteptat în acest sens şi un punct de vedere de la Ministerul Justiţiei.

,,Referitor strict la declasificarea acestor documente existente deja la Parchet, pot sa va spun ca din punct de vedere al oportunitatii, structurile care gestioneaza cazurile au ajuns la o solultie de declasificare partiala, dar asteptam un punct de vedere de la ministrul Justitiei", a declarat ministrul Carmen Dan, la RomaniaTV.

Ministrul de Interne a subliniat ca nu a discutat cu liderul PSD, Liviu Dragnea, nici despre declasificarea documentelor, nici despre evenimentele de la protestul din 10 august.

La protestul din 10 august 2018 din Piata Victoriei, la care au participat mii de oameni, au avut loc mai multe violente ce s-au soldat cu zeci de raniti (protestatari si jandarmi).

 

Sursa : www.mediafax.ro